Sunday, May 31, 2009

showtime

we are who we choose to be
the sky's the limit and the world's the stage
curtain's up, people
it's showtime




this is my pep talk to myself
in preparation for the final exams
which starts today (its 2am, Monday right now..my exam starts at 9am)

wait a minute, there is no preparation
i'm going in the exam hall blindfolded
oh shoot me, shoot me now

3 comments:

batchiwa. said...

u'll be just fine lar wehh :D

Nina :) said...

go go maliq the drama king!
hello! aku pon finals gak.
mau berdarah mate aku bce soklan tadi, mau kejang mulut aku ternganga sbb tlalu tekejut dgn format soklan die. hahaha mau gile ak jadinye.

tapi xpe. xm ttp xm. nnt da abes kite ronggeng mcm xde xm lagi nx sem.haha..all the best! bittaufiq wannajah, rabbuna yusahhil :)

p/s: blindfold kau nk aku ltk batu2 manik2? br style bile walk into the exam hall/room :P

maliQ said...

haha. thanx batch. 3 down..4 to go..wheee

nina..nasib baik aku dah ade most soalan exam..ahahaha..sem ni aku xde mood langsung nk study dowhh.. hahaha..
aku pakai eyepatch mcm pirate dowhh..n ade parrot kat bahu..hoho