Tuesday, April 7, 2009

updates.

as u can see, i have modified my layout, blog title and description yet again.

hope u like it. or not. i just wanted to tayang the picture
hoho

last sunday, i went to Genting!
had a gilebabibestnakmaticamsyial time there with my classmates
penat pon gilegampangpenatmcmnaktercabutkaki
miskin plak kepalehotakakufulustakluluslangsung

will post the whole Genting story anytime soon

but this week is exam week

wohooo!

"happy happy joy joy"

pftt



dammit i've been such a lazy ass ever since semester 3 ended
and i've been scoring poorly at quizzes and exams

gotta get my groove back!
=D

study mode - ON.

13 comments:

sudu said...

balik nih. aku nk pergi genting. dengan melaka. dan penang. wajib.
ko kena ikut pergi sekurang2nya salah dua.

(betul ayat aku tu?)

maliQ said...

salah due?
ahaha

dan sempena bday aku, aku nak salah sorg belanje aku full cost!
ahaha

chop.penang ade ape dowh?

melaka dan genting wa stuju!

Nina :) said...

oi mat poyo r! sbb tu je ak perlu megenepikan sume tggjwb yg lain?

nk gi genting gak :(

aliah kama said...

sempena bday kt pun kt nak salah dua tempat tu korg pegi! woi2. bday aku dulu. jgn buat tatau LAGI.

Nina :) said...

eh lupe. ur eyes looked so sembab..
ape ko buat memlm?

maliQ said...

al : sumpah x pernah ingat bday ko
tp thank God there's facebook!

nina : mate sape ko tgh ckp ni?


JOM2 bwat plan gi genting!!!

Nina :) said...

mata kau laaa gle bin mutalib

ade plak gmbr org lain..
atau adekah itu gmbr mat jinjang memne yg happens to be wearing bju unikl sbb tu ko amek gmbr tu..?

tell me maliq, tell me.. i'm really curious..

aliah kama said...

ni yg aku sedih ni dah 5 tahun kawan tak igt bday.

pffffffftttttt.

kau igt aku peduli? haha. kita dalam perahu yg sama. tapi yg membezakan, perahu i ade hp. dlm hp ade reminder.boo!

maliQ said...

nina : owhh thaaaaaaaat pic..
lupe aku letak gamba kat post ni
haha..
kwangajak hang panggil wa mat jinjang

al : perahu aku xde memory card..
(lol alasan xde kene mengene)
=P

hanis said...

hahahahh
lawak gle
sakit jiwa baca
nak ikut!
btw maliq,gmbr tu mmg lawa
show offf!

maliQ said...

hanis : haha..thanx for the comment
nak ikot gi genting?
bole2

sile tulis name penuh anda dan no kad pengenalan anda di bwh ini dan hantar surat minta kebeneran kpd ibu bapa utk di-sign

Nina :) said...

weh gi on ym lah.
da la org msg x reply
xde kedit ke?

maliQ said...

ape brg pakai ym?!?!
kg.com gile dowhh

org pakai skype ah!
ahahaha XD